kendinizi o kadar çok şartlandırmışınız ki edit edit diye o banker benim evim kurulurken kondu oraya ve ev kurulmuodu benden önce bi kaç kişide kuramamıştı ama yeterli alan ver gibi gözüküyordu gm ye page attım saolsun biraz geç olsada geldi yardımcı oldu. evi kurdu bende isterdim parasını almasın ama evi kurduktan sonra hemen parayı sordu kendisi [bank komutndan açmış bankamı ama farkın olmadıım için luna banka kostum para almak amacıylı gm 90k nın 60 k sı check halinde oldugu için önce 60 k yı almış ben bankaya baktm ew için ayırdıım paradan 30k kalmıs geldim staffın yanına ben almıstım dedi ben dönerken bankada geri kalan kısmınıda almış benm aldıım 30k para çantamda kaldı staff evin yanına bi bank koydu parayı koymam için sonra geri almayı unuttu. kendım page attım ewvin yanına koydugunuz bankeri unuttunuz diye edit olsam şu anda bodcu kasmakla urasırmıydım edit olsam şimdi 600 700 bodcum olmazmıydı edit olsam az bodcum oldugu için öz abim kadar sevdigim bir kişiyle bodlarımı birleştirrmiydm [inceleden bakabilirsiniz DeFacto'nun tamı tamına 65 bodcusu var geln acti çarıma bakın William Quantena 1 ps bile basılı deil bankasında 5 k para war elindeki silahı 25 k ya bi vendordan aldım üstündeki seti horneddan çıkardm eziq bişe tame çarım NaTaLiA Exodus toplam luck 921 daha ne diyim size ? benim yüzümden bi staffa bu kadar yüklenilmesi beni çok büyük derecede üzüyo ama sizin gibi kişiler illa serwerda edit ararsa en normal şeyleri bile edit olarak gösterebilir! hepinize yeni serwerınızde iyi eğlenceler bu arada çok iyi yakalamışsın tebrik ederim kesin editimdir ben editsem siz ownersiniz
hala inanmıyosanız ekleyin daha geniş olarak konusalım
pch_jackal@hotmail.com
Cevap: ben sana editsin felan demedim ama stafın mallıgı olabilir tabiki bankerı atıp silmeyi unutur ama evin önünde nasıl kitli olarak duruyor onu çözemedim vendorgibi yerleştirilmişti.. Tamam benim için o banker hiç önemli değil olsa nolacak olmasa nolacak beni ilgilendirmez.. Ama barraconda yapılan o staff hatası beni bitirdi...