Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-19-2008   #1 (permalink)
sezardead
Uzman Oyuncu
sezardead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuları: 142
Favori Oyunu: Counter-Strike 1.6
REP Gücü: 157
REP Puanı: 15621
sezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond reputesezardead has a reputation beyond repute
Standart G.F Game Team Gibi Bisi

G.F Game ... Gibi Bir Team Kurulmasini İstiyorum. Teamin Özelligi oyunlarında Gfnin reklamının yapılması vb ama kapatmak Zorvndayım pcden baglandıımda ayrıntılı olarak anlatırim.(Telfondan siteye Bağlandığim İcin Her Türlü Hata İçin Özür Dilerim

Geldim
Anlatırım
Yani GamesFor Adına Oyun Yapma Team'i
Örnek Menüde Sunlar Bulunmalı Gibisinden...Yeni Oyun Filan Bulunucak Ama Asıl Bulunması Gerekenler...
GamesFor Yazısı Menüde Bulunucak
Siteye Bağlan Yada GamesFor'a Bağlan Yazısı Olacak
Siteye Üye Ol Yazısı Olacak
Oyundan Çıkarken [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye OL...] Adresine Bağlanıcak
Ve Bunun Gibi Bir Çok Şey Olucak Tabi Admin İzin Verirse Ama Genellikle Herşeye İzin Verior...

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye OL...]

Çok Yoruldum Biraz Tatile İhtiyacım Var...BEn Dönene Kadar Site Canlanır Umarım...

Konu sezardead tarafından (02-22-2008 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir..
sezardead isimli Üye şimdilik offline konumundadır